DURV 0

Begin aan jouw rouwreis

Wil je aan de slag met het verweven van rouw en verlies?

Als je je dierbare geliefde moet missen en rouw dagelijks een rol speelt in je leven, kan je wel wat hulp gebruiken. Hoe je omgaat met het rouwproces is voor iedereen anders, wat veel energie kost en hard werken is om te ontdekken hoe het voor jouw werkt. Er is geen handleiding wat wel of niet werkt. Juist omdat het vaak zo’n zoektocht is kan het online rouwprogramma DURV je daarbij helpen en de wegwijzen in het land van rouw waar je terecht bent gekomen. 

Door je te ondersteunen in anders leren vasthouden, ruimte te geven aan emoties en inzicht te geven in hoe divers rouw kan zijn, zal je ontdekken wat voor jouw helpend is in het proces.

 

Ben je geïnteresseerd in een online programma maar weet je niet zeker of het iets voor jou is? Probeer het dan vrijblijvend uit met dit introductieprogramma.

Cursus curriculum

Jouw unieke rouwpad vol emotie
Rouw is anders leren vasthouden wat je verloren bent. En daar komen heel wat emoties bij kijken.

Aan de slag
Aan de slag met Jouw unieke rouwpad vol emotie

Hoe nu verder?
Welke stap zet jij na dit introductieprogramma?

Ik ben Sabina Krijger: 

Erkend rouwbegeleider en traumatherapeut, ik bied ambulante medische rouwbegeleiding voor kind en gezin. Met mijn bedrijf De Kinderhoeksteen begeleid ik kinderen en hun ouders/verzorgers in tijden van rouw en leer ik hen in verbinding met elkaar omgaan met verlies en rouwproces.

Vanuit deze kennis en ervaring heb ik een online rouwprogramma geschreven. Met dit programma kun je op je eigen plek, op je eigen moment aan de slag gaan om rouw en verlies te verweven in je leven. Rouw stopt nooit.