Cursus inhoud
Jouw unieke rouwpad vol emotie
Rouw is anders leren vasthouden wat je verloren bent. En daar komen heel wat emoties bij kijken.
0/3
Aan de slag
Aan de slag met Jouw unieke rouwpad vol emotie
0/2
Hoe nu verder?
Welke stap zet jij na dit introductieprogramma?
0/1
DURV 0
Over les

Wauw je bent echt goed bezig!

Dat klinkt misschien heel kinderachtig, maar ik ben oprecht trots op je.  Dat je hiermee aan de slag bent gegaan, daar mag je zelf ook trots op zijn! Door aan de slag te gaan met jouw rouwpad vol emotie heb je de eerste stap(pen) gezet waardoor je leert alle emoties die bij rouw komen kijken, te herkennen.

"Maar dit was nog maar het begin, ik heb nog veel meer tools voor je klaar liggen."

Dit was namelijk slechts een klein stukje van de hele cursus die ik ontwikkeld heb. Je krijgt nog veel meer input, leert jezelf beter kennen, vanuit compassie naar je rouwproces te kijken en door leuke prikkelende opdrachten aan de slag te gaan me jouw unieke rouwproces. En dat allemaal in jouw eigen vertrouwde omgeving op je eigen tempo. De cursus die je aanschaft blijft doorlopend beschikbaar, ook na een lange periode. 

Even voorstellen

Ik ben Sabina Krijger: erkend rouwbegeleider en traumatherapeut en bied ambulante medische rouwbegeleiding voor kind en gezin. Mensen helpen weer rust, orde en overzicht te krijgen in de chaos van emoties. Uit eigen ervaring weet ik als geen ander dat een ingrijpende gebeurtenis je diep van binnen raakt. Maar de kracht om door te gaan, bij welk probleem dan ook, zit in je. Met mijn bedrijf De Kinderhoeksteen help ik kinderen en hun ouders/verzorgers deze kracht te benutten en leer ik hen omgaan met het verlies en het rouwproces.

"Met de juiste begeleiding leer je rouw en verlies in je leven te verweven zodat je er steeds beter mee om kunt gaan."

Op weg naar de toekomst