Gratis programma

Wil jij weten of het online programma van DURV iets voor jou is?

Probeer het dan vrijblijvend uit met dit gratis introductieprogramma!

Wanneer je een dierbare verliest krijg je te maken met rouw. Jouw wereld staat stil en voelt eenzaam en leeg. Als rouwende moet je hard werken en veel weer durven aan te gaan.  Durv jij na het overlijden naar de toekomst te kijken? Durv jij te voelen en je open te stellen? 

Met een steuntje in de rug kunnen we veel meer aan dan we denken. Het programma wijst je de weg op je eigen tempo, in je eigen omgeving leer je rouw en verlies in je leven te verweven zodat je er steeds beter mee om kunt gaan.

Schrijf je in via onderstaand formulier, dan ontvang je de toegangscode via je email. Je kunt dus direct starten met het introductieprogramma. 

Ik ben Sabina Krijger: erkend rouwbegeleider en traumatherapeut en bied ambulante medische rouwbegeleiding voor kind en gezin. Mensen helpen weer rust, orde en overzicht te krijgen in de chaos van emoties. Met mijn bedrijf De Kinderhoeksteen begeleid ik het gezin in het leren omgaan met verlies en het rouwproces.  Vanuit deze kennis en ervaring heb ik een online rouwprogramma geschreven. 

Er is nu een programma voor jonge weduwe/weduwenaren beschikbaar. Komende tijd komen er ook programma’s voor als je een kind bent verloren, je vader of moeder verloren bent.

Met de programma’s kun je op je eigen plek, op je eigen moment aan de slag om rouw en verlies te verweven in je leven.

Kies voor een van onze programma's die bij jou past!