Online rouwverwerking programma’s

Helaas heeft niet iedereen die te maken krijgt met rouwen na het overlijden van zijn of haar partner, ook de tijd en ruimte om hier passende begeleiding bij te krijgen in persoonlijke vorm. Soms is dit een financiële kwestie en soms een kwestie van tijd of prioriteit. Met de online rouwverwerking programma’s van DURV die ik aanbiedt neem ik deze barricades weg.  Als weduwe moet je veel durven! 

DURV jij na het overlijden van je partner naar de toekomst te kijken? Durv jij je te voelen en jezelf open te stellen? Gebruik het online programma DURV om hier stap voor stap mee aan de slag te gaan. Op je eigen moment, in je eigen vertrouwde omgeving. DURV jij het aan?

Online rouwverwerking programma's met begeleiding

De contactmomenten duren beide ongeveer 45 minuten en zullen via een videogesprek plaatsvinden. De momenten die ik in de agenda heb gereserveerd voor onze video-gesprekken zullen in de avonduren zijn. 

Voordat je de cursus kunt aftekenen moet je je registreren voor het platform. Door je te registreren heb je een lifetime toegang tot het programma en je kunt het dus helemaal in je eigen tempo en tijd doorlopen.